Recent Posts

22 Οκτωβρίου 2013

Προς το άλλοτε ιουδαϊκό Σ.Δ.Ο.Ε. της Αγ. ΣΙΩΝ α.ε.




Θεσσαλονίκη 22-10-2013
Προς τον προϊστάμενο κύριο Κων/νο Ταουξή
Του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος
Ολύμπου 26 Τ.Κ. 57009 ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
syzefxis.2086@n3.syzefxis.gov.gr 

Κύριε Ταουξή
Το ιουδαϊκό πανηγύρι που είχατε όλοι σας έφτασε στο τέλος του, μια και στις 14/11/2013 κοινοποιείται ΔΙΕΘΝΩΣ μέσω facebook η πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Καιρός λοιπόν να συνέλθετε! και να αφυπνισθείτε! από την ιουδαϊκή σας σούρα!!!
Για το τυπικό μέρος, την καταθέτουμε μέσω του Ελληνικού πλέον δικαστηρίου, και όποιος από εσάς έχει τσαγανό και αντιρρήσεις, μπορεί να προσέλθει, να επιχειρηματολογήσει και να προσβάλλει την ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, που σας παραμύθιαζαν τα πανέξυπνα εβραϊκά τέκνα, μέσω των μασονικών σας στοών, λέγοντάς σας πως ο μπαμπάς τους ο Θεός, έχει πολλές σκοτούρες και ασχολίες επάνω στον ουρανό, γι’ αυτό άφησε τον περιούσιο λαό του να σας διαφεντεύει και να σας χειραγωγεί μέσω της ελεεινής σας μασονίας, πώς να σας μπλέκει σε βρομοδουλειές, πώς να κάνετε τα στραβά μάτια στους ομογάλακτους αδερφούς σας, και πώς να σας στρατολογούν στις εγκληματικές δραστηριότητές τους, δολοφονώντας κόσμο και κοσμάκη, για να τον ξεφορτώσετε εν συνεχεία οικονομικά μετά επί του ασφαλούς! προς όφελος του ιουδαϊκού τους, του KERATISTAN!!!
Πληροφοριακά η Διαθήκη, περιλαμβάνει κοσμογονικές αλλαγές και ανακατατάξεις, μια και όλες οι επιχειρήσεις των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ που είναι και η παλαιά, άφρονα, και άπληστη τάξη με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 από 21/12/2012 περιέρχονται επισήμως από την επομένη 22/12/2012 στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το νέο barcode 555, μετατρεπόμενες όλες σε κοινής ωφέλειας! Συνεπώς τέλος στις εγκληματικές και δολοφονικές σας οργανώσεις, που μέσω Ε.Υ.Π. κι εγκληματικής Μοσσάντ, σκοτώνετε ακόμη με επιστημονικό τρόπο τους φορτωμένους από χρήμα, όπως είχαν μπλεγμένο σε μια από τις άπειρες εγκληματικές τους οργανώσεις τον άλλοτε γενικό επιθεωρητή σε διάφορες περιφέρειες του Σ.Δ.Ο.Ε. Νίκο Ζερβογιαννίδη, για να καλύπτει βρομοδουλειές, όπως οι δύο επιταγές συνολικής αξίας 20.630 ευρώ, που ο καρπαζοεισπράκτοράς τους, τότε υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Φωτιάδης, τον Μάιο του 2003 έκανε κατόπιν εντολής της εβραϊκής μαφίας, γαργάρα τις δύο αυτές επιταγές.

Που με αφύσικο τρόπο θεωρήσαμε κι ελέγξαμε εμείς οι ίδιοι την καταγγελία για λογαριασμό του μέλους μας που ανήκει στο ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ αφήνοντάς την στο πρωτόκολλο και στείλαμε εν συνεχεία στα εβραϊκά μνήματα δύο μαφιόζους προέδρους του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου, για την βρομοδουλειά που σας έβαζαν να κάνετε, μην αποδίδοντας εσείς τον πρέποντα έλεγχο που έπρεπε, για την απόδοση των χρημάτων, που τα καρπώθηκε τελικά η ιουδαϊκή, μασονική σας μαφία! Κι εξαφανίσαμε όσους χρειάστηκε από προσώπου γης, αυτούς που έλαβαν εντολή να τον δολοφονήσουν, και άλλους τους σακατέψαμε για να παραδειγματίζεστε οι υπόλοιποι ανεγκέφαλοι μασόνοι.
Και όπως διαπιστώνετε τον κρατάμε ακόμη ΖΩΝΤΑΝΟ!!! Για να σας παραμαζέψει όλους σας με το ελεεινό ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σας προς ΔΟΞΑΝ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου