Recent Posts

10 Απριλίου 2017

To ΣΤΟΙΧΗΜΑ για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ. των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


Η ΦΙΜΩΣΗ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! & Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ & ΑΟΡΑΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !





ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.



Θεσσαλονίκη 11/4/2017


Προς την Ανεξάρτητη Αρχή ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ του πολίτη

Αρμόδιο υπεράσπισης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΟΥΧΙ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ υπηκόοων

Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 ΑΘΗΝΑΙ FAX 210 7292 129




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                         minister@minfin.gr 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                             info@thessaloniki.gr

Δ’ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                            syzefxis.2086@n3.syzefxis.gov.gr



Κύριοι της Ανεξάρτητης Αρχής του Συνηγόρου του Πολίτη

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε να μας απαντήσετε μέσω του εκπροσώπου μας Στέφανου Χατζηϊωάννου. Και σας προσκαλούμε στις 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ του έτους 17 όπως εορτάσουμε μαζί την ΣΥΝΤΡΙΒΗ της ΜΑΦΙΑΣ και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ αυτή την φορά των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ από την καταδυνάστευση της μασονικής ΣΙΩΝ α.ε. στην ισόγειο αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, μια και είναι η πρωτεύουσα της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, που είναι απέναντι από την αίθουσα 17 της Εγκληματικής Οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, καθώς κι εσείς συμπτωματικά εδρεύετε με το νούμερο 17 στην οδό Χαλκοκονδύλη των Αθηνών. Διότι εκκρεμούν 17 απαντήσεις από τις 17 Φεβρουαρίου να δώσουν στις 17 ερωτήσεις που θέσαμε στην εδώ Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία (Κ.Ι.Σ.) για να μας δώσουν τις σχετικές εξηγήσεις ενώπιον του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ, που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ αν πράγματι ο μπαμπάς τους ο Θεός κοιμάται ακόμη όρθιος ! που τους νόμους του ! τους έχει γράψει από το 570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ ! κι εάν πράγματι έχουν την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! να καταδυναστεύουν τους απροστάτευτους πολίτες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μια κι ο Θεός αυτόν τον πλανήτη τον έφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ και όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους ΑΦΕΝΤΕΣ που μέσω των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ το παίζουν παντοκράτορες στα GOIM – ΖΩΑ μασόνια τους ! στελεχώνοντας όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις τους με ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ, που αυτοί που υποδύονται τους δικαστές και εισαγγελείς να κάνουν πως ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ με το άρθρο 47 παράγραφος 1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ! τους ταγματασφαλίτες που τους έχουν μέσα στις ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ και ΑΔΙΑΦΘΟΡΕΣ αστυνομικές τους διοικήσεις να ΑΓΝΟΟΥΝ τον νόμο 4286/26-8-1831 που ονομάζει ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ όόόλους τους δημοσίους υπαλλήλους ο Ιωάννης Καποδίστριας, διότι ήθελε να φτιάξει κράτος ΔΙΚΑΙΟΥ & ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ. Καθώς φρόντισαν μετά από 32 ημέρες αφού τον κατέστησε νόμο του κράτους, να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ μέσω της τότε εγκληματικής τους Μοσσάντ ! και φορτώνοντας τον φόνο στους Μαυρομιχαλέους ! που η οικογένεια των Μαυρομιχαλέων τους έδωσε 21 άτομα στον αγώνα να κάνουν τα κοπρόσκυλα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ σκάντζα το Γιουνανιστάν από την Οθωμανική αυτοκρατορία ! προκειμένου να το εντάξουν στην σφαίρα επιρροής της Βαλκανικής μαφιόζικης Ισραηλινής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! ονομάζοντάς το GREKYLISTAN  με Grekylous υπηκόους !

Που για να φτιάξεις ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, πρέπει πρώτα να φτιάξεις ΑΘΛΙΟΥΣ πολίτες ! Και μετά ανάλογα με τα ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά που έχουν ! τους ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ από την επεξεργασία των οπισθίων τους που έχουν λάβει μέσα στα βαρέλια των μασονικών τους στοών ! από το πολύ  ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ που υπέστησαν τα ΚΟΥΛΙΑ τους ! από τους ΓΑΪΔΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ της Αφρικανικής ηπείρου, κάνοντας τους κώλους τους ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ ! για να αποκτήσουν εν συνεχεία και ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μέσα στα κεφάλια ! επιλέγοντας τους πλέον ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ για να τους χρίζουν Δημάρχους ! Περιφερειάρχες ! Βουλευτές ! Υπουργούς ! Πρωθυπουργούς ! Προέδρους ΔΗΘΕΝ δημοκρατιών ! Βασιλείς ! Θρησκευτικούς ηγέτες ! και με τα λοιπά ΖΩΑ τους ! που τους κάνουν επιχειρηματίες του ΚΩΛΟΥ ! στις επιχειρήσεις τους μετά των OFFSHORE  εταιρειών. Καθώς ανήκουν άπασες στην γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. ! για να χρεοκοπούν οικονομίες λαών ! με αυτά τα GOLDENS GOIM ! Κι έτσι ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ Ιουδαίος τον εαυτό του να συνεχίζει να κερνά ! κι ο Ιουδαίος να πίνει ! μέσα στις 77 τριγωνικές τους ΣΤΑΒΛΑΡXΙΕΣ που αποτελούν και το εβραϊκό τους KERATISTAN !!!

Γι’ αυτό κι ο μπάρμπα Γιάννης Μεταξάς φρόντισε να τους κλείσει όόόλες τις μασονικές στοές για να μην μπορούν να ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ τα μιάσματα του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ ! τα κοινώς ΑΠΟΒΛΗΤΑ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ! Δολοφονώντας τον κι αυτόν με τοξική ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ και κηρύττοντας τον πόλεμο με το 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ τον πόλεμο κατά του ΜΕΤΑΞΑ & της ΕΛΛΑΔΟΣ !!! για να ξανανοίξουν οι Εβραίοι τις μασονικές τους στοές, με τον υποτακτικό τους βασιλέα Παύλο Γλύξμπουργκ ! το 1952 αφού πρώτα φρόντισαν να χωρίσουν το προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN σε δύο στρατόπεδα ! τους βασιλόφρονες ! και τα κομμούνια ! του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Ατσαλένιου (ΣΤΑΛΙΝ) για να διασκεδάζουν και οι Εβραίοι με την ιουδαϊκή τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, παίζοντας ΜΑΥΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΑ εις βάρος των απροστάτευτων πολιτών ! Βάζοντας και τα ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ τους που το παίζουν ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ  ! να βρίζουν τους Έλληνες που ΔΕΝ ξέρουν να ψηφίζουν ! και ψηφίζουν όπως πάντα τις ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριες τους που τις εκλέγουν ΑΥΤΟΙ μέσω Κ.Ι.Σ. και τις εντάσσουν στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, που το αποκαλούν ειρωνικά Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ, για να νομοθετεί υπέρ της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ !

Και μέσω των δύο πέτσινων ιουδαϊκών επιταγών που σας μοστράρουμε 12.130 + 8.500 αθροίζει = 20.630 κι εν συνεχεία = 11 τους θυμίζει ο μπαμπάς τους ο Θεός πως οι πάντες είναι μέσα στο μασονικό κόλπο ! Αλλά και την ενδεκάτη του εντολή «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ». Γι’ αυτό χτύπησε από μόνο του το πλήκτρο της γραφομηχανής ΣΤΑΥΡΟ μπροστά από το ποσόν των 30.000 ευρώ στην επιταγή χωρίς ΑΠΟΔΕΚΤΗ για τον ΝΑΟ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ που έφερε ημερομηνία 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004 = 16                για να οδηγηθούν στην αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ και με συνοπτικές διαδικασίες όπως σας παραδώσουν όόόλον τον πλούτο που συλλέξαν μέσω των μασοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, καθώς συνεχίζουν να βομβαρδίζουν πέριξ της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ τους απροστάτευτους Άραβες Μουσουλμάνους πολίτες από την Κρητική βάση της ΣΟΥΔΑΣ με τα υποτακτικά Αμερικανάκια τους, που τον Οκτώβριο του 1973 ο Ελληνόψυχος Γεώργιος Παπαδόπουλος τους την αρνήθηκε την βάση αυτή, για να ΜΗΝ βομβαρδίζουν τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΚΕΡΑΤΑ εν όψει του τρίτου γύρου που είχαν με τους Αραβικούς λαούς για το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ !!! καθαιρώντας τον μέσα σε τρεις εβδομάδες με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ του ΔΗΘΕΝ Πολυτεχνείου !

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των περιουσιών της ΣΙΩΝ α.ε. και την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ που φορτώνουν τους ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Καθώς και για την επαναξιολόγηση των GOIM δημοσίων υπαλλήλων που έχουν μέσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ τους οι Εβραίοι ! μαρκάροντάς τους όόόλους μέσω των μασονικών τους βαθμών που έχουν επάνω από τα Α.Φ.Μ.                 τους ! και όσοι από αυτούς επιθυμούν να γίνουν οι ΝΖΜ2082 Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού Ισραήλ που είναι τόσα και τα αστέρια στην σημαία του Ευρωπαϊκού τους ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ μπορούν να ΔΗΛΩΣΟΥΝ συμμετοχή διότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΠΑΙΧΤΟΥ Θεού !!! ΔΕΝ προβλέπει φυλακές ! αλλά ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ! άλλοι για τον Αμαζόνιο ποταμό ! για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! και άλλοι για τα ανοικτά των θαλασσών, για τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ! πηγαίνοντας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! Διότι επιθυμία του Θεού ήταν και ΕΙΝΑΙ να ανεγερθεί ο ναός της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! συνενώνοντας όόόλες τις θρησκείες σε ΜΙΑ ! για να θυμίζει μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ την ΕΞΟΝΤΩΣΗ των ιουδαϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ μετά των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ! προς ΔΟΞΑΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου