Recent Posts

24 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜ ΤΣΟΓΛΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟΣ

Γιάάά λοιπόν πείτε μας, ποιος την μοντάρισε αυτήν την ανεπανάληπτη φωτό; Ο μπουνταλά Γιαχουντή εφέντης ή ο μπαμπάς τους ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ;
Κι ύστερα σου λένε πως ο ΘΕΟΣ του σύμπαντος δεν έχει χιούμορ, και δεν είναι παιχνιδιάρης, αλλά σοβαρός, μη ασχολούμενος με τα εγκόσμια, κι αφήνοντας τον περιούσιο λαό του να καταδυναστεύει την ανθρωπότητα με τα οξυδερκή χαϊβάνια, τα μασόνια! που τα χειραγωγούν μέσω των μασονικών τους στοών, τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! για να διασκεδάζουν παράλληλα και την άγρια τρέλα τους την σιωνιστικιά με το ληγμένο 666 τους.
Και μην μου πείτε πως ΔΕΝ την επινόησε ο Θεός την ανωτέρω φωτογραφία, με τον μαυρούλη τους τον Ομπαμάκο σε ρόλο σκατοπλανητάρχη, τους δε χωροφύλακές τους Μπάσαρ Αλ Άσαντ της Συρίας, νεροκουβαλητή της Αγίας Σιών α.ε. και του βλαμένου Βλαδιμηρούτσκα τους K.G.B. Πούτιν με τον αραχτό στόλο του να βομβαρδίζει καθημερινά άμαχο Συριακό πληθυσμό, αλλά και τον επίσης χαρούμενο και εκλεκτό τους Σαουδάραβα βασιλιά της καρπαζιάς. Τους φώτισε όλους αυτούς ο Θεός τους να φυλάττουν ιουδαϊκές Θερμοπύλες, προς δόξα του αχανούς ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ! καταπιέζοντας όχι μόνον τους Αραβικούς λαούς, αλλά και ολάκερες τις κοινωνίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ! Γι’ αυτό και οι ανατινάξεις πηγαίνουν σύννεφο σε ολάκερο τον πλανήτη, αποδεκατίζοντας ιουδαϊκά τους γκόιμ, που παριστάνουν τις δυνάμεις καταστολής των ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ πατρόνων τους Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ!
Καιρός λοιπόν να θαυμάσετε περιούσιο λαό, πώς γελοιοποιούν τους συνεργάτες τους, προκειμένου να πείσουν την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ότι για όλα τα κακά της ανθρωπότητας ΔΕΝ φταίνε οι κοκορόμυαλοι μπουνταλάδες Εβραίοι, αλλά τα ιουδαϊκά τους γκόιμ (άνθρωποι κτήνη), που τα βάζουν να κάνουν όόόλες τις ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Και μια και τα ιουδαϊκά τους κτήνη βόσκουν παράδες στα αχανή λιβάδια του άλλοτε σιωνιστικού τους ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, πιστεύουν και οι κοντόμυαλοι Εβραίοι με βάση το ΤΑΛΜΟΥΔ,, πως δουλεύουν παράλληλα και τον μπαμπά τους τον Θεό ψιλό γαζί, διαδίδοντας μέσω των μασονικών τους στοών, στα αστροπελέκια μασόνια τους, πως ο Θεός κοιμάται όρθιος, ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια, και πως είναι αχμάκης (αγαθός).
Ενώ οι έρμοι παντελώς αγνοούν τα θαλάσσια κήτη τους καρχαρίες! για ποια δουλειά τα έφτιαξε αυτός ο Θεός. Προφανώς για να φάνε την μασονική SAVURA, και τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ συνεργάτες τους, που είναι διευθυντικά στελέχη των κρατικών και ιδιωτικών επιχειρήσεων τους, στα εκλεκτά ΠΙΡΑΝΧΑΣ, που έχουν φτιαχτεί κι αυτά για να ξεκοκαλίζουν ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες του ιουδαϊκού KERATISTAN!!!
Βλέπετε λοιπόν ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΥ; τα πάντα ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ κι έχουν νόημα, και μια συγκεκριμένη αποστολή. Αν παρ’ ελπίδα κάνας πανέξυπνος Εβραίος με οικονομολογικές γνώσεις τύπου Αβραάμ Μπεν Ελεάζερ (Henry Kissinger) ή σαν τους στούρνους τους Στουρνάρα, Παπαδήμα, Αλογοσκούφη, Σημίτη, Στέφανο Μάνο, έχει αντιρρήσεις για τα γραφόμενά του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, το μεϊντάνι μέσω του διαδικτύου είναι διαθέσιμο να επιχειρηματολογήσει, και να μας πει από πού κι ως πού οι Εβραίοι είναι περιούσιος λαός του Θεού, και με ποιο δικαίωμα καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα με τα ανθρωπόμορφα μασονικά τους κτήνη!
Δεκτός για διάλογο ουσίας ακόμα και μασόνος ινστρούχτορας  τους από οποιαδήποτε εκ των 77 φεουδαρχικών μπανανιών του άλλοτε ιουδαϊκού τους KERATISTAN!!!

                                                                      Αferim! Masiala!!! Gege;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου