Recent Posts

11 Ιουνίου 2014

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ





Προς το ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Μ Η Ν Υ Σ Η

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ



ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΑ 77 ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΦΕΟΥΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 77 Κ.Ι.Σ.


Θεσσαλονίκη 11-6-2014



Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον ιουδαϊκό ψύλλο! Να ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ το σιωνιστικό πάπλωμα μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ του!

Έτσι λοιπόν το τιμ του κινήματος ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ διά του κομιστού και μέλος του κινήματός μας καταθέτει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ την ΜΗΝΥΣΗ μετά των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ για λογαριασμό του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!! Την ΔΗΜΕΥΣΗ όλων των περιουσιών των ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων λειτουργών! καθώς και των επιχειρήσεων των παρασκηνιακά καθοδηγητών τους Εβραίων! που τις κατευθύνουν μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. μέσα στον πλανήτη γη! σημειώνουμε και το τονίζουμε ότι στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση που θα διανοηθεί ΕΠΙΟΡΚΟΣ δημόσιος λειτουργός να παρεμποδίσει και να μπλοκάρει την κατάθεση της ΜΗΝΥΣΕΩΣ μετά των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, πηγαίνουν ΑΥΤΟΦΩΡΟ μαζί με τον εκπρόσωπό μας, για να διαπιστώσουν αμφότεροι μαζί και ο δικαστής της έδρας, εάν κάνει πλέον κουμάντο επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή κουμαντάρεται ακόμη από την ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ της μασονίας του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ! μια και ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! για νοήμονα όντα! κι όχι για γκόιμ όπως σιβυλλικά αποκαλούν οι Σιωνιστές τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ!

Συνεπώς με βάση το Ρωμαϊκό Δίκαιο, που πηγάζει και είναι η συνέχεια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Δικαίου! και ουχί του δήθεν ευρωπαϊκού, που κατασκευάστηκε στα μέτρα των Εβραίων Σιωνιστών μέσω του Γερμανού Λούντβιχ Φον Μάουρερ για να κερνάνε μόνον οι Ιουδαίοι, και να πίνουν πάντα οι Ιουδαίοι! και με γνώμονα τους νόμους που έχει γράψει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ διά χειρός Μωάμεθ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ στις 8/6/570 μ.Χ., μετατρέπονται όλες οι επιχειρήσεις των ιουδαϊκών συμφερόντων σε ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ!!! Αφού πρωτίστως στις 26/4/2008 χάρισε την πραγματική ελευθερία στους ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες από τον Εβραίο δυνάστη, θυμίζοντας ο Θεός του σύμπαντος σε ολάκερη την ανθρωπότητα την ΝΕΑ γραμμογράφηση (barcode) 555, που την μοστράριζε το 1453 στον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή της Πόλης, που ΔΕΝ τόλμησε τότε να συνενώσει τις δύο θρησκείες Ορθοδοξία! και Ισλάμ! σε μία!













-2-

Για να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ για λογαριασμό της Π.Ε.Ν.Ε. το ξεσκαρτάρισμα της κοινωνίας, αρχής γενομένης από τις 22-12-2012 μια και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι γεγονός με την νέα γραμμογράφηση 555, αφού επήλθε το ΤΕΛΟΣ της ΑΦΡΟΝΟΥ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ  της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμένο πλέον 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ μετά των μοσανοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ – ΓΚΟΪΜ, όπως σιβυλλικά τους αποκαλούν οι πάτρονές τους Σιωνιστές, που ενεργούν πάντα με την λογική του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, προκειμένου οι άνθρωποι κτήνη να συλλέγουν όλο τον πλούτο της γης υπό τους πόδας των ΔΗΘΕΝ παντοκρατόρων αφεντάδων τους, που τους λοιδορούν και τους εξευτελίζουν με τον χειρότερο τρόπο αυτά τα υποχείρια τους, τα κοινώς μασονοειδή απόβλητα, που άβουλα τους υπηρετούν στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα των επιχειρήσεων τους, αλλά και σε όλα τα Κοινοβούλια του πλανήτη γη, καθώς και στης Μη Κυβερνητικές τους οργανώσεις, για να φτιάχνουν ένα κυριολεκτικό μπάχαλο ΑΣΥΛΛΗΠΤΩΝ διαστάσεων, που ωχριά η φαντασία και του πλέον διεστραμμένου ανθρώπου, μπροστά στην πανουργία των Ταλμουδιστών Σιωνιστών. Εξουσιοδοτώντας μας και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! μια κι αποτελούμε το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να ξεσκαρτάρουμε ΠΡΩΤΑ τους Έλληνες δημόσιους λειτουργούς από τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ Γκρεκύλους δημόσιους λειτουργούς, προχωρώντας και στα ενδότερα των διευθυντικών στελεχών του ιδιωτικού τομέα, που οι επιχειρήσεις τους ανήκουν στο άλλοτε ιουδαϊκό KERATISTAN, προκειμένου με την σπατάλη και την ρεμούλα επί των πεπραγμένων τους να μεταφέρουν τα χρέη στους απροστάτευτους λαούς, που είναι υποταγμένοι στα 77 τριγωνικά ιουδαϊκά φεουδάτα ανά τον πλανήτη γη, οι κοινώς ονομαζόμενες φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ, για να μην μπορούν ποτέ να ξεχρεωθούν αυτοί οι ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ λαοί από τον Εβραίο δυνάστη τους! Που με την λογική του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, κατακυρίευσε ολάκερη την ανθρωπότητα προκειμένου να την λοιδορεί και να την διασύρει! Και προπαντός να την καταδυναστεύει!

Και αρχίζουμε από την επόμενη ημέρα 23/12/2012 καταγράφοντας τις αυθαιρεσίες των ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων λειτουργών, μπλοκάροντας στα διόδια των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης δικό μας μέλος που επιχείρησε να σηκώσει την μπάρα των διοδίων μια και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης για να κυκλοφορεί ελεύθερος μέσα στην Ελληνική επικράτεια! Αντ’ αυτού του αφαίρεσαν παρανόμως δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας για 20 ημέρες και του έκοψαν παρανόμως πρόστιμο 400 ευρώ, γιατί αρνήθηκε να τους καταβάλει τα 2,40 ευρώ. Οι εν λόγω ΕΠΙΟΡΚΟΙ, το όργανο υπηρεσίας, ο ενωμοτάρχης, και ο διοικητής ταγματάρχης του αστυνομικού φυλακίου των διοδίων Μαλγάρων, προτείνονται για ψαροτροφή στα πιράνχας! ξεκοκαλίζονται! λουστράρονται τα οστά τους! και μπαίνουν σε φωτιζόμενες βιτρίνες πάνω από τα ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ διόδια των Μαλγάρων! παριστάνοντας τους ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ των Ιουδαίων!

Και για τα ενοίκια που δεν έχουν καταβάλει από το 1821 έως και σήμερα! για την εκμετάλλευση των διοδίων, πληρώνουν στο Ελληνικό Δημόσιο οι ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες Σιωνιστές του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ με την δήμευση των περιουσιών του Κ.Ι.Σ.











-3-

Καθώς και στις 21-2-2013 ο προϊστάμενος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παυλίδης ΑΡΝΗΘΗΚΕ την παραλαβή της ΜΗΝΥΣΕΩΣ και των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που το πρόστιμο για τα 77 τριγωνικά φεουδάτα των Κ.Ι.Σ. ανά τον πλανήτη γη ανέρχονται υπέρ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σε δύο τετράκις εκατομμύρια επτακόσια εξήντα τρισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον στρατολογημένο μαφιόζικο μασονικό πληθυσμό που διαθέτει το σιωνιστικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ για το ιουδαϊκό KERATISTAN τους! αναλυτικά 4.600.000.000 Χ 600.000 έκαστο μασόνι = 2.760.000.000.000.000 ευρώ, καθώς και για το πολύ ανεβασμένο ΑΪ ΚΙΟΥ (IQ) των Εβραίων της ΣΙΩΝ α.ε. που καλέσανε στις 26-2-2013 για βοήθεια μέσα στο δικαστήριο να τους γλυτώσει ο φεουδάρχης της βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. τον Νταβίντ Σαλτιέλ.

Ακολουθεί έτερο ξήλωμα πινακίδων στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας στις 21/3/2013 για το που σήκωσε την μπάρα να περάσει, επιβάλλοντας πρόστιμο 200 ευρώ για τα 2,40 ευρώ που ΔΕΝ πλήρωσε! Και 500 ευρώ EXTRA πρόστιμο! γιατί δεν ήταν ασφαλισμένος σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία που είναι ιουδαϊκών συμφερόντων! Μη αναγνωρίζοντας την ασφάλεια που του παρέχουμε και είναι κοινής ωφέλειας για το ποσόν των 30.000 ευρώ που μας καταβάλλει κάθε χρόνο στο Παρακαταθηκών και Δανείων Θεσσαλονίκης, υπέρ ανοικοδόμησης της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Ακολουθεί αφαίρεση διπλώματος οδήγησης για 20 ημέρες και 40 ημέρες για την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος! Μετά από βροχή ρουκετών που έπεσαν εξ ουρανού στις 21/3/2013 μέσα στην Ιερουσαλήμ και τα χρειάστηκε ο Ομπάμα και μετά από τριπλή ανατίναξη στον Μαραθώνιο της Βοστόνης των Η.Π.Α., άρχισαν να προβληματίζονται οι παντοκράτορες Εβραίοι δυνάστες, δίνοντάς τους νέο μήνυμα ότι εάν μέχρι την Παρασκευή το εν λόγω μέλος του κινήματός μας, δεν έχει τις πινακίδες και τα σχετικά έγγραφα, που παρανόμως του τα πήραν, ενδέχεται να ακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις ανατινάξεων και στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, αλλά και στο Μάντσεστερ που είναι όλο το καραεβραεργιό!

 Λογικεύτηκαν! Μια και ο φόβος φυλάει τα έρμα τα εβραιόπουλα! Και του επέστρεψαν τις πινακίδες με τα σχετικά έγγραφα διακόπτοντας την ποινή! Αλλά τονίζοντας εμείς στον δικό μας να μην επιδείξει το ασφαλιστήριο του οχήματός του! για να του κάνουν μήνυση και η υπόθεση να εκδικαστεί στα Ελληνικά πλέον δικαστήρια! Αναλαμβάνοντας εμείς του νομικού τιμ να ξεκαθαρίσουμε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου με τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δικαστικούς λειτουργούς που θα θελήσουν να μας δηλώσουν λάτρεις και υπηρέτες του σιωνιστικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! Πράγματι το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου του έκανε μήνυση προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε την διαφορά στα Ελληνικά δικαστήρια, που το κλητήριο θέσπισμα εκδόθηκε στις 31/7/2013 και το παρέλαβε αρχές Σεπτεμβρίου με δικάσιμο για τις 14/11/2013!

Στις 15/8/2013 είχαμε προαναγγείλει ότι στον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στις Φέρρες πρόκειται να γίνει το ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ!!! που τελικά η Παναγία ΣΩΖΕΙ όλο τον κόσμο από την σιωνιστική πανούκλα, που κατατρώει όλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ! Και στις 16/8/2013 είχαμε καλέσει στα δικαστήρια και τους παντοκράτορες Εβραίους του Κ.Ι.Σ. να δούμε από κοινού το ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ! Αντ’ αυτού οι πανέξυπνοι Εβραίοι έβαλαν μια διμοιρία ΜΑΤ έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης να φυλούν τα έρμα τα μασόνια τους, ο πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτης Παυλίδης εξαφανισμένος και ο Ευάγγελος ο Μαδεμλής στο γραφείο του μεν, αλλά απρόθυμος δε! Αποκαλώντας και τον δικό μας ΚΑΘΙΚΙ!



-4-

Μη αντιλαμβανόμενος με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που έχει, ότι όταν αποκαλεί τον συνάνθρωπό του καθίκι! αποκαλεί τον ίδιο τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΚΑΘΙΚΙ!   Αποτέλεσμα όλοι που ήσαν στην υπηρεσία εισαγγελίας ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να διαπιστώσουν το ΘΑΥΜΑ! Οπότε μια ημέρα πριν την 14/11/2013 στείλαμε το μέλος του κινήματός μας για να διαπιστώσει σε ποια αίθουσα θα εκδικαστεί η υπόθεση! Αντ’ αυτού οι αρμόδιοι υπάλληλοι τον διαβεβαίωσαν πως οι Εβραίοι παραγράψανε την υπόθεση! Μια κι έμαθαν ότι στις 14/11/2013 ανοίγαμε την ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! οπότε μια και δεν παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου για να προσβάλλουν την ΔΙΑΘΗΚΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ακολουθούμε ΤΩΡΑ πλήρη εφαρμογή των νόμων του Θεού, που είναι και ο Θεός των πάντων για να το εμπεδώνουν και τα χαρούμενα μασόνια με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά!

Στις 26/3/2014 λάβαμε για λογαριασμό του μέλους του κινήματος των Νοημόνων Εθνών ένα ειδοποιητήριο από την δικηγόρο Ευθαλία Χατζημηνάογλου, για λογαριασμό του πυρίμαχου οδηγού του Ο.Α.Σ.Θ. α.ε. ότι ΔΗΘΕΝ προκάλεσε ο δικός μας ζημία στο αστικό στις 30-8-2013 ημέρα Παρασκευή στις 12.30 μ.μ. αξίας 71 ευρώ! Ενώ συνέβη το εντελώς αντίθετο! Έγδαρε ο οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ. το πλαϊνό του οχήματος, που είναι ασφαλισμένος σ’ εμάς! και μια και δεν πάτησε επί μιάμιση ώρα η Τροχαία! και η Άμεσος Δράση για να ξεκαθαρίσει στο επί τόπου ποιος φταίει και ποιος όχι! καλούμαστε τώρα να ξεκαθαρίσουμε την διαφορά, μια και μας έριξαν το γάντι! λέγοντάς ο οδηγός πως διαθέτουν επτά δικηγόρους ο Ο.Α.Σ.Θ. α.ε. και δεν προσέρχεται ποτέ στο δικαστήριο ο οδηγός, μια και είναι πυρίμαχος μασόνος, όπως και ο συνάδελφός του Γιαννάκης Δημήτριος, που παρόλο που προξένησε με το αστικό λεωφορείο σωματικές βλάβες στους συνανθρώπου του! εν τούτοις οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες έβγαλαν κατάπτυστη απόφαση, την οποία καταθέτουμε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ πλέον δικαστήριο, για τον ομογάλακτο αδερφό τους Γιαννάκη Δημήτριο.

Ερχόμενοι τώρα στο παρά φύσιν κλέψιμο που γίνεται μέσω Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης για τα κλεμμένα από τις μαφιόζικες σιωνιστικές τράπεζες, που έλαβαν άνευ λόγου κι αιτίας από την χρεοκοπημένη Millennium Bank 4.510,39 ευρώ στις 17/9/2012 όπως και άλλες 9.797,53 ευρώ στις 22/6/2012 με ψευδή καταγγελία από μασόνια για ΔΗΘΕΝ οφειλόμενα ένσημα ομογάλακτων αδερφών στο Ι.Κ.Α. Αλεξ/πόλεως, όπως και καρμπόν το ίδιο ποσόν 4.510,39 ευρώ από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις 19/10/2012 ότι δήθεν τα χρήματα εστάλησαν στην Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, όπως και άλλο ποσόν 199,62 ευρώ από την ίδια τράπεζα για την δήθεν Δ’ Δ.Ο.Υ. αλλά και από τον καρπαζοεισπράκτορά τους δήμαρχο των Σερρών τον Πετρίδη, που τον επανεξέλεξε το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ παίρνοντας από την τράπεζα ALPHA BANK στις 12/2/2014 93,75 ευρώ και στις 14/2/2014 άλλα 28,25 ευρώ υπέρ του ιουδαϊκού τους του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, όπως και για την Δ.Ε.Η. από την ίδια τράπεζα ALPHA στις 27/12/2013 28,28 ευρώ και 27/12/2013 23,92 ευρώ, μια και τους λογαριασμούς τους είχε ήδη πληρώσει εγκαίρως σε κατάστημα της Δ.Ε.Η.! του τα ξαναπήραν για να αποδείξουν με τον τρόπο αυτό πως γίνεται της Ιουδαίας το κάγκελο στην κυριολεξία, μια και τον στείλαμε στην Δ’ Δ.Ο.Υ. να μας φέρει αναλυτική κατάσταση  σε τι ποσά φόρων αναλογούν τα κατασχεμένα χρήματα!









-5-

Και μετά βίας του έδωσαν μια κατάσταση που έγραφε ότι έλαβε η Δ.Ο.Υ. μόνον 4.447,45 ευρώ ενώ φαίνονται και τα 500 ευρώ το πρόστιμο που παρεγράφηκε η υπόθεση της μηνύσεως στις 14/11/2013 αλλά του το χρεώσανε στην Δ.Ο.Υ. χωρίς να του δίνουν πλήρη ανάλυση λογαριασμού! Και να του έχουν δεσμευμένα τα χρήματά του σε όλες τις τράπεζες, που είναι πλέον των 13.605,25 ευρώ, μια και τον παρουσιάζουν χρεωστικό τον λογαριασμό του με 4.477,03 ευρώ, που σκόπιμα σταμάτησαν να κάνουν τις αφαιμάξεις μια και πήρανε χαμπάρι πως υπάρχει και νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, μια και θορυβήθηκαν πιθανόν από την αυτεπάγγελτη μήνυση μας που μοστράρουμε στο διαδίκτυο στις 1/4/2014 που σας κοινοποιήθηκε στα e-mail μέσω των αρμόδιων δικαστικών σας αρχών, που αφορά κάθε νοήμονα δικαστικό λειτουργό! Για να ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ τις δημοτικές, τις περιφερειακές, ακόμη και τις ευρωεκλογές για το ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.!

Πληκτρολογείτε λοιπόν neataxi555.blogspot.gr και με βελάκι μπαίνετε στις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και διαπιστώνετε και τα e-mail που τα έχουν λάβει οι ιθύνοντας των αρμοδίων υπηρεσιών! Βλέπετε λοιπόν τεχνογνωσία που μας παρέχει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ; της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; να σας διαβάζουν ακόμη και οι πιγκουΐνοι στη Γη του ΠΥΡΟΣ!

Εκεί μοστράρουμε και μια επιταγή με ανοικτό αποδέκτη αξίας 30.000 ευρώ με ημερομηνία 17/11/2004 που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ το είχε πει με ΣΤΑΥΡΟ ότι θέλει ν’ ανεγερθεί ναός της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!! Οι πάτρονές σας Εβραίοι την εξαργύρωσαν στις 19/11/2004 πριν την ώρα της,  μια και ακολούθησαν διαπραγματεύσεις με την Ε.Υ.Π. θυγατρική της εγκληματικής Μοσσάντ για να βγουν το βράδυ των Χριστουγέννων πανελλαδικά το 2004 δύο δίσκοι για κάνα φράγκο, μια και τα χρήματα της επιταγής τα έφαγαν προκαταβολικά οι πάτρονές σας Εβραίοι! Ο ένας για το ίδρυμα των απανταχού Θρακών ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ αυτή που ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ όλο τον κόσμο από την σιωνιστική πανούκλα, που κατατρώει όλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και ο δεύτερο δίσκος για τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ (ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ) αυτοί που κατακεραύνωσαν και εξαΰλωσαν  τους δίδυμους πύργους, που συμβόλιζαν το ιουδαϊκό τους Ισραήλ, όπως ακριβώς εξαΰλωσαν και πήγαν σε άλλη διάσταση και το Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, για να τους θυμίζουν πως είναι καιρός να λάβουν υπό μάλης την 7φωτοο λυχνία τους από τις 77 σιωνιστικές φεουδαρχικές τους μπανανίες και να οδεύσουν για άλλο γαλαξία! μια κι αυτός ο πλανήτης όπως προείπαμε είναι φτιαγμένος για νοήμονα όντα από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!

Στις 25-12-2004 οι Εβραίοι ΔΕΝ επέτρεψαν στους Λευίτες δεσποτάδες τους να βγουν δύο δίσκοι για κάνα φραγκάκι. Την επόμενη ημέρα το πήρατε χαμπάρι το τι έγινε; Όλα τα πορνομάγαζά τους στον Ινδικό ωκεανό με 250.000 πορνόβιους πελάτες τους και 50.000 συνεργαζόμενα γκόιμ τους ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! Δεν ήταν εκείνο τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ!!!

Όπως και τον Νοέμβριο του 2003, που είχε την αφέλεια να δώσει το μέλος του κινήματός μας επιταγή 30.000 ευρώ στον δήμο Φερρών για την ανέγερση του ΔΗΘΕΝ ιδρύματος των απανταχού Θρακών ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που δεν έγινε ποτέ! Φορολογώντας τον και η εβραϊκή μαφία για την δωρεά που έκανε με ποσόν 8.455,18 ευρώ και του τα έφαγαν τα χρήματα πηγαίνοντας αυτά υπέρ μασονικής εβραϊκής μαφίας!







-6-

Όπως και συμφωνητικό δεκαετούς διάρκειας θερινού κινηματογράφου 385 τ.μ. με τον δήμο Φερρών που υπεγράφη στις 11/6/2004 κι έληξε στις 10/6/2014 συνολικής αξίας 24.000 ευρώ, που δεν έλαβε μία, όπως και κατά το παρελθόν του δήμευσαν 5.850 τ.μ. από την διαπλάτυνση της περιφερειακής οδού Φερρών – Αλεξ/πόλεως και δεν αποζημιώθηκε ποτέ από τους ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ! αλλά και τον έσυραν στο σικέ δικαστήριο της ειρηνοδίκη Μπόγλου, που το έκαναν μέσα στο γραφείο της, για να μην τους πάρει χαμπάρι η νοήμονα κοινωνία, απαιτώντας να τους καταβάλλει 9.167, 50 ευρώ για το παρά φύσιν κλέψιμο που του έκαναν στα μπετά και λοιπά υλικά μιας αποθήκης που επιχείρησε να φτιάξει, μια και οι πάντες ήταν μέσα στο μασονικό κόλπο, που στις 14/5/2010 όλως περιέργως μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έγινε ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ και τρεις εβδομάδες τα δικαστήρια ΔΕΝ λειτουργούσαν, από τον εμπαιγμό που του είχε κάνει η μαφιόζα δικαστίνα, μην βγάζοντας τους ομογάλακτους αδερφούς της ερήμην, αφού πρωτίστως συμβουλεύθηκε τηλεφωνικώς το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής βαλκανικής τους Μπανανίας.

Καιρός λοιπόν να μάθουν τώρα και οι πανέξυπνοι μασόνοι, πως η αποχή στις εκλογές παρωδία ξεπέρασε το 78% μια και η νοήμονα κοινωνία γνωρίζει πως τα 46 κόμματα που μετείχαν σ’ αυτές τις εκλογές μετά βίας συγκέντρωσαν όόόλοι μαζί το 22%

Γι’ αυτό όσοι από τους νοσταλγούς μασόνους, που επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ γίνονται δεκτοί για βορά στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας. Νοείται πως οι επιθυμούντες Εβραίοι που θα θελήσουν ν’ αντικαταστήσουν τους διευθυντές και προϊσταμένους των δημοσίων υπηρεσιών, πηγαίνουν για ψαροτροφή στα πιράνχας του Αμαζονίου ποταμού, συλλέγονται οι σκελετοί τους και τοποθετούνται στα γραφεία των δημοσίων υπηρεσιών της κάθε χώρας. Τα δε 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους μπανανιών τσιμεντάρονται! πασσαλώνονται! και φουντάρονται! στις πρωτεύουσες των άλλοτε προτεκτοράτων τους! γινόμενοι το ζωντανό παράδειγμα προς τους επίδοξους τυχόν μιμητές τους αλλά και για να θυμούνται οι επερχόμενες γενεές πως πήγαν προς ΔΟΞΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΟΣ!!!!!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου